GİRESUN / MERKEZ - Giresun Mimar Sinan Anadolu Lisesi

13/05/2024 TARİHLİ SINIFLARIN VE ÖĞRETMENLERİN YENİ DERS PROGRAMI

MÜNAZARA YARIŞMASI

LİSELER ARASI FİKİRLER YARIŞIYOR MÜNAZARA YARIŞMASINDA GİRESUN İL BİRİNCİSİ OLDUK.

öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

eTwinning Projemiz

Okulumuz öğretmeni Hacer Tuğba Gürel Karabaş ve 9-B ve 10-C sınıfı öğrencileri A.I.4.ALL eTwinning projemiz çalışmalarına devam etmektedir. Projemiz 17 ortakla Türkiye, Yunanistan ve Çekya ülkelerinin katılımıyla yürütülmektedir.

Bu projede yapay zekanın hayatımızdaki önemini öğrenmek için ortaklarımızla paylaşım ve iş birliği yapıyoruz.Özellikle bunu öğrencilerimizle yapmak çok önemli. Yapay zekanın etkilerini hayatımızın her alanında görüyoruz. Yapay zekanın

önemini göstermek ve bunu öğrencilerimizle paylaşmak çok güzel.

ŞAMPİYONLUĞA GİDİYORUZ

FOLKLOR YARIŞMASI

Folklor ekibimiz Rize'de yapılan yarışmada 4. oldu. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

BİLGİ YARIŞMASI

Giresun Ortaöğretim Kurumları Bilgi Yarışması 1.Tur Karşılaşması başladı.

KÜTÜPHANELER HAFTASINI KUTLUYORUZ