GİRESUN / MERKEZ - Giresun Mimar Sinan Anadolu Lisesi

Giresun Mimar Sinan Anadolu Lisesi

Adres
GAZİLER MAH. AHMET BAŞKAN SK. MİMAR SİNAN A.L. SİTESİ MIMAR SINAN ANADOLU LISESI BLOK NO 23 MERKEZ / GİRESUN
Vizyon
Ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren bir okul olmak.
Misyon
Mimar Sinan Anadolu Lisesi Olarak, İnanıyoruz ki; •Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. • Öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. • Biz, birbirimizi; öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. • Biz hepimiz; öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. • Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar ve onları koruyup gözetiriz. • Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :TEKLİ