GİRESUN / MERKEZ - Giresun Mimar Sinan Anadolu Lisesi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle okulumuzda tören düzenlenmiştir. Vatan toprağı için, ay yıldızlı bayrak için; istiklalimiz, hürriyetimiz için; bizim için hayatlarının baharında "bir gül bahçesine girer gibi kara toprağa giren" aziz şehitlerimiz, ruhunuz şad,mekânınız cennet olsun! Sizleri saygıyla anıyoruz!

YENİ DERS PROGRAMLAR

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla okulumuzda tören yapıldı. Aşağıdaki bağlantıdan ilgili videoya ulaşabilirsiniz.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle okulumuzda etkinlik yapıldı.

BİLGİ YARIŞMASI

Giresun Gençlik Merkezi okulumuzda bilgi yarışması düzenledi. 7 Mart Perşembe günü saat 14.30-15.30 arası okulumuz sınıflarından 7 takımın katılımıyla bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada birinciliği 11/C sınıfı aldı.9/A sınıfı ikinci oldu. Ödüller Gençlik Merkezi temsilcileri tarafından ilk üçe giren takımlara verildi.

BASKETBOLDA BİRİNCİYİZ

Basketbolda; erkeklerde birinci, kızlarda ikinci olduk. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

BİRİNCİ OLDUK

Okulumuzun halk oyunları ekibi geleneksel dalda Giresun birincisi oldu. Rize'deki etapta başarılar diliyoruz. Öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

KÜTÜPHANELER HAFTASINI KUTLUYORUZ